Det der kærlighed...

Tyk og tynd og tyk og tynd…

Siden jeg blev student i 2000 (schhyyy, det er IKKE lang tid siden!) har jeg lidt af en svær omgang yoyo-vægt..

Jeg startede med at tage 30 kilo på umiddelbart efter gymnasiet. I min ungdom var jeg slank og helt ‘almindelig’ (hvis der er noget, der hedder det – og nej, selvfølgelig kunne jeg ikke selv se det), så det kom som et gigantisk chok for mig, da det pludselig en dag gik op for mig, hvad der rent faktisk var sket.. Jeg var jo bare flyttet sammen med min daværende kæreste, F, i en lejlighed, der lå ovenpå et pizzeria, og vi var i øvrigt begge var svært glade for god gammeldags mad. Nu spørger I nok jer selv hvor mange kilo han mon tog på? Ingen, selvfølgelig. Jeg tog åbenbart én for holdet…  F og jeg var sammen fra 1999-2007, og her følger nogle billeder af mig fra den periode (tryk på det enkelte billede for at se det – og mig – i fuld størrelse):

En tyk og ulykkelig pige, var jeg… Forholdet var egentlig meget godt, men alle spøgelserne fra min barndom/ungdom var begyndte at fucke med mit hoved – og min krop, tydeligvis.

Et halvt års tid inden F og jeg gik fra hinanden, begyndte jeg endelig at tabe mig, efter talløse halvhjertede forsøg. Jeg tabte hurtigt 12 kilo, der blev efterfulgt af yderligere ca. 8 kg. Jeg havde ikke tabt alle kæreste-kiloene, men jeg var ved at blive tilfreds med mig selv.

Jeg holdt vægten, indtil jeg mødte T, og på trods af at jeg var fuldstændigt klar over, at jeg skulle passe på vægten, så kom kiloene snigende igen. Ca. 2 år inde i forholdet havde jeg taget det hele på igen. Jeg har valgt to billeder fra perioden 2008-2014. Det første billede er taget mens jeg er gravid med min ældste datter og det andet billede er fra 2014, ca. et år efter min yngste datter kom til verden:

De kilo begyndte jeg først at tabe et halvt års tid efter jeg blev single. Jeg fik et job, hvor rengøring var en stor del af jobbeskrivelsen, og det fysiske arbejde fik mig til at smide 10 kilo. Det er næsten halvandet år siden nu, og jeg har prøvet lidt forskelligt for at tabe mig yderligere, men har ikke rigtigt haft held med det.

For næsten to måneder siden begyndte jeg i praktik i BC-Gym her i byen. Det er et træningscenter, hvor fokus er på styrketræning. Chefen spurgte, om jeg gerne ville træne og trænes, og det ville jeg selvfølgelig gerne. Det har resulteret i at jeg har tabt centimeter! Jeg har ingen idé om hvor mange centimeter eller hvor mange kilo fedt, jeg har omdannet til muskler, så jeg vil egentlig lade de sidste billeder tale for sig selv:

…og vær lige klar over, hvor ufatteligt grænseoverskridende dette indlæg og dets billeder er! Jeg har aldrig lagt så meget hud på nettet, og det kan også være at jeg fortryder og sletter.. Men samtidig er jeg også enormt stolt af mig selv og hvad jeg har opnået, og derfor har jeg lyst til at råbe det ud til verden… Ja okay, ikke hele verden, men I ved nok hvad jeg mener… 😉

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det der kærlighed...