Endnu en ny start

Endnu en ny start

Så fik jeg endelig taget mig sammen til at finde det nye blognavn og stedet, hvorfra jeg ville blogge. Mit valg faldt – som I jo nok kan se – på Bloggers Delight, der klarer alt det ‘svære’ for mig, så jeg ikke behøver koncentrere mig om alt muligt, som jeg egentlig ikke gider bruge tid på..

Jeg lavede jo en konkurrence, hvor jeg udlovede en præmie til den, der fandt på det bedste navn, og da jeg har valgt mit blognavn ud fra to  af forslagene, er der naturligvis også to, der skal have en præmie!

Vinderne blev altså:

Patricia Hansen “Sandra – helt ufiltreret” du så sej moster! Elsker og savner dig

og

Trine Borg Bording Hvad med blot at blogge under dit helt eget navn ❤️❤️❤️
Tusind tak til alle jer, der kom med forslag til min nye blogs navn!

Med hensyn til udseendet på bloggen, så kommer den til at ændre sig i løbet af det næste stykke tid – indtil jeg bliver tilfreds.. 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Endnu en ny start