Styr på tingene

Lidt om kærlighed

Hvis nogen havde spurgt mig for bare 4 måneder siden, om hvordan forelskelse ville føles, så ville jeg have sagt, at jeg var sikker på, at når jeg endelig mødte en fyr, som jeg forelskede mig i og som også forelskede sig i mig, så ville alle mine tvivl og al min usikkerhed forsvinde.

Virkeligheden er dog en hel anden.

For lidt over 3 måneder siden mødte jeg ham. Ham, som jeg forelskede mig i, efter at have været single i over 3 år. Ham, som også forelskede sig i mig.

Samtidig med at forelskelsen har raset i min krop, er min usikkerhed blusset op. For hvorfor vil så dejlig en fyr dog være sammen med mig? Er der en skjult agenda? Tager han tykt pis på mig?

Jeg har opført mig skrækkeligt – ikke med vilje – men som resultat af, at jeg er så bange for at blive såret og holdt for nar. Jeg har tvivlet og holdt igen med mine følelser (så meget som jeg nu kunne), for følelsen af at han også ville miste interessen og forlade mig, har været så overvældende.

Vi er nået til et punkt, hvor jeg skal stoppe med at tvivle, for ellers går det i stykker. Der skal ikke herske nogen tvivl om, at han ikke gør noget som helst, der retfærdiggør at jeg tvivler, er bange og holder tilbage. Han gør – tværtimod – alt rigtigt. Han, ikke bare, fortæller mig, at han vil mig, men viser mig det – hele tiden.

Så hvad gør jeg nu? Det er så nemt at tænke, at jeg ‘bare’ skal tage mig sammen og forstå, at indimellem er “for godt til at være sandt” ikke rigtigt. Det her ER godt og det ER sandt. Jeg skal have slået mine dæmoner ihjel, så jeg ikke skubber ham længere væk. Jeg skal indse, at det er MIG, han er forelsket i – hele mig – og at jeg er dét værd. For det er nok dét, min største tvivl har været; når nu jeg ikke selv føler at jeg er noget værd, hvorfor skulle han så? 3 års singleliv med dertil hørende ‘fuckbois’ og useriøse fyre, løgne og bedrag har sat sine meget dybe spor, men det skal være slut nu!

I dag er den dag, hvor jeg ‘tager mig sammen’ og finder min ‘uskyld’ igen. Det skal være den dag, hvor jeg indser at jeg har fundet en fyr, der vil mig og som jeg vil have i mit liv. Det skal også være den dag, hvor jeg giver slip og lader mig selv elske med 180 km. i timen. Det skal være den dag, hvor jeg atter indser, at jeg er en kvinde, der fortjener lykke og kærlighed, og som åbner mig selv op for at blive såret. For det er jo dét kærlighed går ud på; at tage en chance, der indebærer risikoen for at blive såret – men i langt højere grad at blive lykkelig.

Kære læsere, med risiko for at lyde alt for kliché-agtig, så grib for helvede dagen og kærligheden! Det er jo dét, vi er her for <3

kaerlighed_0

Billedet er lånt herfra: https://koldingbib.dk/nyheder/inspiration/young-adult-kaerlighed

2

  • Bjarne Jepsen

    Hvor er det godt skrevet. Men det er jo en af tingene som du bare er go til. Tillykke med kærligheden og starten på resten af dit dejlige liv.. kram…

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Styr på tingene