Al begyndelse er rar

And the Oscar goes to…

Jeg er en meget taknemmelig person, og det tror (håber!) jeg ikke mine nærmeste er i tvivl om. Siden jeg blev version 2.0 har jeg virkelig prøvet at tage imod hjælp, værdsætte den OG takke for den. Jeg vil ikke have at folk tror, at jeg tager dem eller deres hjælp for givet.

Sådan var det nemlig før i tiden.. Flere syntes jeg var en forkælet snob, der tog det for givet at folk hoppede og sprang for mig, og det kunne ikke være mere forkert. Problemet dengang var at jeg havde virkelig svært ved at tage imod hjælp. Og når folk så alligevel valgte at hjælpe mig på den ene eller anden måde, så fik jeg sjældent formuleret et tak, fordi jeg ganske enkelt var (undskyld, jeg bander) pisse genert og tilbageholdende.

Jeg har ofte fået at vide, at jeg slet ikke er som jeg virkede til at være dengang, og det tror da pokker! Det meste af min barndom og ungdom gik ud på at skjule, hvad der skete hjemme hos mig. Jeg valgte at skjule det bag en facade, der viste utilnærmelighed. Inde bagved var jeg en forvirret, usikker og ulykkelig pige, der ikke kunne forstå, hvorfor alle andre havde så ‘normale’ familier. Jeg troede at min voldelige far og alkoholiske mor var ganske almindelige…indtil jeg fandt ud af, at det var de slet ikke. Det var faktisk slet ikke sådan andres familieliv så ud!

Nå, I’ve got sidetracked.. Sagen er den, at jeg (selvfølgelig) er blevet så meget klogere på alting siden dengang. “Hvorfor dit og hvorfor dat” er afløst af “åh okay, ja selvfølgelig”, og jeg er blevet så meget bedre til at tage imod hjælp. For det er også gået op for mig, at folk faktisk gerne vil hjælpe OG at det ikke er meningen at man skal klare alting selv. Det sidste har jeg ellers troet lige siden mine forældre døde for 20 år siden…

Jeg ved også, at mange af mine blogindlæg virker lidt tunge og brok-agtige. Det er ikke meningen, men samtidig er det heller ikke så underligt, for bloggen er min ventil. Så jeg skriver, når jeg har noget på hjerte, og det har jeg som regel, når jeg er ked af det eller sur. Når jeg er glad, så pladrer jeg det jo bare ud over det hele.. Se det som et kompliment, at I får del i de dybe sager 😉 ..sagt med et smil på læben.

Min taknemmelighedsliste er lang, men den involverer mine børn, veninder, grineflip, solskin, regnvejr, det gode forhold til min eks, mit arbejde, min blog, blomster, gaver fra mine børn, kærlighed, ømhed, grineflip, chokolade, Netflix, at danse, at sove, at græde, at føle, at skrive…

Og meget, meget mere… 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Al begyndelse er rar