Kærli... ej, vent!?

Er det tid?

For lidt over et år siden tog jeg til Tinderbox Festival. Det er jo – som sådan – ikke noget særligt. Hvis man altså lige ser bort fra, at jeg tog selv afsted. Jeg havde fundet overnatning hos en privat, der skulle have to andre piger sovende også. Udover det havde jeg ikke nogen aftaler med nogen som helst, og bortset lige fra en enkelt aften sammen med mine roomies, så var jeg selv til festival: dansede selv, drak øl med mig selv og sang selv.

Det var en virkelig god oplevelse. Jeg kan godt lide mit eget selskab, og ofte har jeg svært ved at skulle forholde mig til mennesker hele dagen lang, så for mig fungerede det så godt at være selv afsted. Selvfølgelig savnede jeg selskab indimellem, for store oplevelser bliver bare bedre af at blive delt med andre, men jeg gjorde heller ikke noget aktivt for at komme i snak med andre.

Da jeg kom hjem fra festivalen, var jeg fuldstændigt høj på oplevelsen! Jeg fik idéer i forhold til min oplevelse og hvordan jeg kunne bruge det som blogger, for jeg kunne mærke, at jeg havde fat i noget af det rigtige.

Jeg har altid elsket at skrive, og har også arbejdet med det ad flere omgange. Min blog har jeg skrevet på siden 2009, hvor jeg også læste dansk på Syddansk Universitet. Bloggen har været mit hjertebarn, og jeg har udsat den for mange mærkelige emner, og jeg har altid elsket at skrive på den. Den har dog altid været primært personlig, og det er svært at blive ved med at finde nye, relevante emner at skrive om.

Et par dage efter jeg kom hjem fra festival, røg jeg totalt ned med flaget, og blev der 1½-2 måneder. Da jeg langsomt kom til hægterne igen, var drømmene om bloggen væk igen, og kampen for at få gang i en normal hverdag, begyndte igen.

Hvad bloggerdrømmen gik ud på, spørger du? Jeg ville begynde at skrive om at gøre ting selv. Min bloggeridentitet skulle være, at jeg var singlepigen fra Sønderjylland, der tog i biografen, på restaurant, til festival, på ferie, i sommerhus, til foredrag, i svømmehal, til sport osv. osv. selv. Økonomisk har jeg store begrænsninger, men måske findes der virksomheder derude, som synes det kunne være sjovt at få besøg af mig, mod at jeg skriver om oplevelsen bagefter. Hvis I kender nogen, der kunne synes om det, så tip dem om mig! Det kunne da være sjovt!

Der er så mange, der har sagt til mig, at det var vildt modigt at tage på festival selv, og at de synes det er fedt gjort, så derfor kunne det være fedt  at gøre det noget mere, og vise dem der egentlig gerne vil selv, at det slet ikke er så slemt. Samtidig har jeg selv en udfordring, som jeg kunne smide i puljen, og det er at jeg har ualmindeligt svært ved at tage kontakt til andre mennesker. Det er noget, jeg vil arbejde med, mens jeg gør de her ting – og går det godt, er det en succes, og går det knapt så godt, så er der lidt sjov læsestof til jer 😉

Jeg kender ikke til andre bloggere, der gør det samme, og enten er det fordi folk ikke gider læse om det, eller også er det fordi der bare ikke er andre, der skriver om det – og så må JEG jo gøre det! 😀

Idéen har ulmet i mit hoved i over et år nu, så det må være tid til at gøre noget ved det. Hvis jeg ikke tager springet nu, så vil jeg altid tænke “hvad nu hvis…”

Hvad synes I om det? Og hvad kunne I tænke jer at læse om – altså, hvilke oplevelser? 🙂  Måske kan I ovenikøbet udtænke forskellige udfordringer til mig på de forskellige oplevelser? Jeg er spændt på at høre fra jer!

foto

 

 

1

 • b.toft@live.dk

  Super godt gået 😊 og man kan sagtens hygge sig i sit eget selskab. Jeg er selv lidt af en enspænder. Jeg tager også til festival og koncerter alene. Jeg nyder det. Jeg kan gøre lige præcis som jeg vil uden at skulle stå til ansvar for andre.
  Alene tid er utrolig vigtigt for at vi samtidig kan fungere i et selskab/på arbejde/i en familie.
  Man skal være sig selv og leve livet 😊
  Glæder mig til at høre mere fra dig 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kærli... ej, vent!?