Jante, min gamle ven!

Kærli… ej, vent!?

Jeg har mødt en dejlig fyr, som jeg ser en masse potentiale i. Han får sommerfuglene i min mave til at flakse rundt, og han har sat en masse tanker om fremtiden i gang. Efter 2. date var vi vilde med hinanden, og på trods af at vi ikke bor i nærheden af hinanden, så var vi enige om at vi ville finde ud af det. Der gik dog kun yderligere to dates, og så fandt han ud af, at han ikke var klar..

Jeg sidder tilbage med en kæmpe følelse af håbløshed, for jeg kan huske, at jeg på et tidspunkt tænkte, at hvis jeg bare kunne møde en fyr, som jeg blev vild med og som også blev vild med mig, så var lykken gjort! Så behøvede jeg ikke mere end det.. Well..

For første gang siden jeg mødte min eksmand i 2008, er jeg forelsket. Men det er på en helt anden måde, end nogensinde før. Da jeg var sikker på at min date og jeg ville hinanden, følte jeg en overvældende ro midt i sommerfuglene. Det var så dejligt at vide, at den her helt fantastiske fyr sad et sted i Danmark (og indimellem udlandet) og var vild med mig. Vi så hinanden så meget som det kunne lade sig gøre, taget mine børn og job og hans job og rejser i betragtning, og det var så dejligt at være sammen. Han fik mig til at overveje en masse store ting igen, som jeg havde forsvoret at jeg ville ændre holdning til.

Og pludselig trak han så i land igen. Ikke fordi han ikke stadig er vild med mig, men fordi han ikke er klar.

Er I klar over, hvor svært det er at forholde sig til det? At en person er vild med dig, men ikke helt nok til at ville overveje at blive kæreste med dig?

For jeg kræver ikke meget. Jeg ønsker bare en kæreste, som er vild med mig, og som har lyst til at finde tid til mig. Jeg har absolut ingen krav om at skulle flytte sammen inden for et halvt år eller blive forlovet. Han skal ikke forsørge hverken mig eller mine børn, og han skal ikke bekymre sig om at være stedfar for mine børn. For så hurtigt skal det ikke gå…

Jeg ønsker virkelig en person i mit liv, der bare har lyst til mig – uden alle mulige forventninger og uden at tro at jeg har alle mulige forventninger.

Jeg ved ikke, hvorfor jeg er sådan en svær person at sige ja til?

vector-broken-heart-cartoon

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jante, min gamle ven!