Hej 2017!

Nytårsforsætter?

Jeg er ret atypisk i forhold til dét med at lave nytårsforsætter. Jeg laver gerne løfter til mig selv, men prøver så vidt muligt ikke at lave målbare mål a la “Jeg vil tabe mig 10 kg i 2017” eller “Jeg vil træne x antal gange pr. uge”, for jeg tænker det er her, det er nemmest at fejle..

Jeg har ting, jeg gerne vil opnå i 2017. Selvfølgelig har jeg det.. Jeg vil f.eks. gerne tabe mig i hvert fald 5 kg. mere. Jeg vil gerne træne gennemsnitligt 3 gange i ugen. Jeg vil gerne blive meget stærkere og benpresse 350 kg. og bænkpresse min egen kropsvægt (så enten skal jeg tabe mig virkelig meget ellers så skal jeg blive noget stærkere, end jeg er nu! 😀 Uanset hvad, så tror jeg ikke helt på at det kommer til at ske 😉 ). Jeg vil også gerne have et job, og gerne et af slagsen, som  jeg er glad for.

Men alle disse ting er ikke et must for mig, for det er vejen hen til disse mål, der er vigtig. Det hele bunder i, at jeg bliver ved med at arbejde med mig selv. Mit spirende selvværd skal fodres, så det bliver endnu bedre. Min selvtillid ligeså. Og for at det lykkes, skal jeg arbejde med det ovenstående. For det hele er jo selvforstærkende.

Der er dog en enkelt ting, som jeg satte som et mål for flere måneder siden: Jeg vil fejre min 36 års fødselsdag den 10/2 som den aller bedste version af mig selv! Og her mener jeg både i forhold til det indre og ydre. Og jeg ved at det lykkes, for jeg er et bedre menneske end jeg nogensinde har været. Jeg har – som jeg også har nævnt før – endelig fundet noget selvværd, og det har vendt op og ned på det hele. Sikke en forskel det gør, rent faktisk at tro på, at man er noget værd og fortjener, at der sker gode ting! Jeg lovede drengene nede i BC-Gym, at jeg vil være en lækker sild på min fødselsdag! Det har jeg vist aldrig været før… Og hvem skal så bedømme om det lykkes? Det skal jeg sgu! For nu kan jeg…selvom jeg ofte bliver overrasket, når jeg ser mig selv i spejlet og ser, hvad der er sket på relativt kort tid. Den fysiske forandring, jeg har været igennem, er stor, og jeg er lykkelig! Det fejrede jeg ved at købe en kjole til min fødselsdag. Ikke bare en hvilken som helst kjole, men en tætsiddende én af slagsen, som jeg ellers ALDRIG ville have købt – ganske enkelt fordi jeg ikke kunne bære den. Det kan jeg nu! Sgu!

Only kjoleSå hvad er konklusionen? Det er, at jeg håber at min fremgang fortsætter i 2017! Hverken mere eller mindre 😉

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hej 2017!