It's been a while...

Hej 2017!

Puha, der er sket lidt siden sidst…igen… Hvilket egentlig er sjovt, for ofte synes jeg ikke, at der sker særligt meget i mit liv! Haha!

Fyren, jeg fortalte om i mit sidste indlæg, er ude af mit liv igen. Ikke min beslutning, men man kan ikke være lige heldig hver gang.. Så meget af tiden siden har jeg været småtrist og opgivende i forhold til kærligheden. For er den egentlig dét værd, når alt kommer til alt? Men sjovt nok nåede jeg knapt nok at tænke den tanke færdig, før der dumpede en usandsynlig sød fyr ind i mit liv! Jeg har droppet tanken om kærestetitlen, for hvad betyder den egentlig, når alt kommer til alt? Så nu er jeg forsigtigt glad med små sommerfugle i maven. Jeg prøver at nyde nuet og ikke koncentrere mig så meget om hvad der sker i fremtiden. Måske bliver vi kærester, måske ikke. Det vigtigste er at vi har det godt sammen nu…

(Gud, hvor er det svært at holde fast i de der fornuftige tanker, når man bare gerne vil være vildt forelsket og det skal være gengældt… Men jeg holder mig i skindet 😉 )

Jeg har også haft mange tanker omkring min håbløse situation i forhold til job og økonomi, og selvom jeg slet ikke er ude i depressionstankerne (“det er min skyld, jeg er også for dum. Ingen vil have mig”), så er det en svær situation at være i. Min økonomi løber kun lige og lige rundt. Der er ikke råd til tøj eller til at erstatte ting, der går i stykker. Der er ikke råd til at jeg kan tage pigerne med i svømmehallen eller med bussen ud til deres reservebedste. Alt afhænger af at folk omkring mig vil hjælpe, og det er for sin vis også okay – i en kort periode – men nu har det varet for længe, og jeg kan snart ikke holde det ud mere… Jobmæssigt ser det også træls ud. De få jobs, der er inden for min uddannelse, kræver mere erfaring end jeg har, og jeg bliver derfor ikke engang budt til samtale. Og så er det selvsagt, at jeg ikke har uddannelsen til alle de andre jobs, jeg søger..

Nå, men alt er jo ikke dårligt (tværtimod, faktisk), så jeg talte med min eks om min situation i mandags. 15 minutter senere ringede han til mig og sagde, at jeg skulle komme ned i butikken, hvor han arbejder.. Hans chef er i gang med at starte webshops op, og ville gerne have mig i praktik med henblik på at lægge billeder op samt skrive tekst! Som en lille sidebemærkning, så er der muligvis job til mig efterfølgende!! 😀 Jeg er flyvende! Men igen, før jeg har set en ansættelseskontrakt tror jeg ikke på noget. Der skal dog ikke herske nogen tvivl om at jeg vil arbejde røven ud af bukserne fra på mandag og 4 uger frem! Jeg skal vise dem, at de ikke kan undvære mig! 😉

Så alt i alt ser tingene jo mest lyse ud, og det er faktisk ret fantastisk at kunne se! For første gang i mit liv er jeg i stand til at fokusere på de gode ting og tro på, at alt nok skal gå (og virkelig tro på det). Jeg tror endelig på mig selv og ved, at jeg er et godt menneske! Et menneske med masser af kvalifikationer og kompetencer, som nok skal komme op til overfladen igen!

…og nåh ja! Jeg var på vægten her til morgen, og den viste det laveste i rigtigt mange år! Jeg prøvede de to par bukser på, som jeg aldrig har kunne passe før, men nu passer de! Det ene par er endda lidt for store i taljen :O Wuhuuuuuu!! 😀 Så derfor får I et billede af mig i træningstøj…bare fordi 😉

traeningstoej-pic

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

It's been a while...