Så hvordan gik det..?

Forandring fryder..

Det er ikke meget I hører fra mig lige pt., men jeg døjer lidt med sygdom og travlhed i én stor pærevælling..

For præcis en uge siden fik jeg farvet mit hår fra blond til brunt. Beslutningen kommer af, at det blonde er for dyrt at vedligeholde, så længe jeg ikke har job – og så er der jo noget med, at så længe du gør det samme, vil du få de samme resultater. Jeg trængte kort og godt til forandring!

Jeg skal dog være den første til at indrømme, at jeg fortrød det så meget, da håret var farvet, vasket og sat. Dér – på toppen af mit hoved – sad der nu en mørkebrun hjelm! Umiddelbart var det ikke lige dét, jeg havde bedt om, men gjort var gjort, og jeg måtte leve med det.

Facebook-folket efterspurgte et billede, og da de fik det, kunne jeg godt mærke, at de ikke var begejstrede.. Og det er jo fair nok, når nu jeg heller ikke selv var så pjattet med det.

Heldigvis er farvet falmet lidt og jeg er ved at vænne mig til det.. Og når folk ser mig ‘live’, er de heldigvis også positive omkring farven. Ikke at det betyder noget, hvad andre synes, men derfor er det da stadig rart, når de godt kan lide hvad de ser 🙂

Jeg skal ikke være brunette for evigt. Faktisk er mine piger allerede begyndt at spørge til, hvilken farve det skal være næste gang:

-“Mor, hvilken farve skal det så være næste gang?”
-“Det ved jeg ikke, skat. Det har jeg ikke besluttet endnu.”
-“Så kan du jo blive rødhåret?”

Det er rart, at der er nogen, der er eventyrlystne på mine vegne!

Ja ja, et filter kan jo redde hvadsomhelst!

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Så hvordan gik det..?